Természetes tisztítószerek: mosószappan és mosószoda

Budapesti mosoda
Budapesti mosoda

A legtöbben még mindig vegyi anyagokat használnak, ha a mosásról van szó, pedig léteznek már más lehetőségek is a ruhák megtisztítására, ezért érdemes körbenézni a termékek között. Az Electric Cafe mosoda szerint a mosószappan nagyon jó választás lehet, hiszen ez a módszer igazán környezetbarát. A növényi összetevőkből elkészített termék állítólag képes kivenni a ruhákból a makacsabb foltokat is, ezért egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni.

Az Electric Cafe mosoda szerint akkor is remek döntés lehet a mosószappan, ha valakinek rendszeresen szoktak lenni allergiás reakciói a mosópor miatt, mert a természetes alapanyagokból készített termék nem okoz ilyen tüneteket. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a mosószappan egyáltalán nem drága, tehát anyagi tekintetben akár jól is lehet járni ezzel az eszközzel. Az Electric Cafe mosoda ezenkívül támogatja a mosószóda használatát is, mivel ez a termék jó választás lehet a fehér ruhák esetében. Sok háziasszony kombináltan alkalmazza a szert a mosódióval, mert így fokozni lehet a mosószóda hatását.

Szerencsére ez a termék sem mondható drágának, tehát pénzügyi szempontból sem hoznak rossz döntést azok, akik inkább erre az eszközre cserélik a mosóport. Az Electric Cafe mosoda gépei bármilyen szerrel használhatóak, ezért csupán a vendégek preferenciáin múlik, hogy melyik terméket teszik bele a gépbe. A készülékeken bármelyik programot ki lehet választani, tehát érdemes elgondolkodni, melyik lenne az adott ruhák szempontjából a legjobb választás.

Mivel az önkiszolgáló mosoda reggel kilenctől éjfélig nyitva áll, ezért a vendégek bármikor lejöhetnek kitisztítani a szennyesüket, és bátran internetezhetnek, amíg le nem jár a program. Az Electric Cafe attól teszi függővé a díjfizetést, hogy milyen hosszú volt a kiválasztott mosás. (Szerencsére az intenzív program sem kerül sokba.) Igény esetén a szárításra is lehetőség nyílik a létesítményben, ezért ez a szolgáltatás is bármikor bátran igényelhető. Arra azonban fel kell készülniük a vendégeknek, hogy ez a művelet bő egy-másfél óra hosszáig fog tartani.