A TV konzol a készülék méreteihez van szabva

TV konzol
TV konzol

Egy LCD televízióval rendelkező család estéi több mint valószínű, hogy a fergeteges műsorok közötti kapcsolgatásból áll. Azonban, a több órányi nézés következménye, hogy a nyak könnyen megmered, sőt, hosszú periódus után, az ízületek épségét is befolyásolhatja. A TV konzol olyan kiegészítő, amelyiknek köszönhetően az esték kellemesen fognak telni, így másnap panaszok sem üthetik fel a fejüket.

Ez a segédeszköz abban segít, hogy a TV-t a falra lehessen rögzíteni, ezáltal pedig a magasság is megváltoztatható. Ha picivel feljebb kerül a készülék, a nyak nem fog sérülni, sem ülés, sem pedig fekvés során. A TV konzol megrendelésekor, a vásárlónak meg kell adnia a televízió méreteit.

A készülék szélességét, magasságát és súlyát kell pontosan lemérni, ezek után pedig személyre szabott TV konzol érkezik házhoz, ami tökéletes stabilitást és teherbíró képességet nyújt. A www.taviranyi.to weblap forgatható TV konzol modelleket is felkínál, az emeltebb komfort érdekében, ez pedig főleg a tágas szobákban válik hasznossá.