Ugráljon a gyerkőc béka jelmezben!

Béka jelmez

Amennyiben tanácstalan, hogy mit adjon a lurkókra egy-egy beöltözős buli alkalmával, akkor vegye csak figyelembe a kisgyerekek ötleteit! A farsangi bálra például sokan szeretnék viselni a béka jelmez valamely változatát. A szülőnek ebben az esetben két választási lehetősége van. Az egyik, hogy megveszi az anyagokat és megpróbálja saját kezűleg megalkotni az óhajtott viseletet. Azonban ehhez szükséges némi tapasztalat, hiszen a szabásnak is vannak bizonyos szabályai, amelyeket érdemes betartani.

Ennek hiányában, a másik lehetőség, hogy rákeres az interneten és reménykedik, hogy talál egy olyan típust, amelyik megfelel a csemetéjének. A viselőjének kell tetsszen a béka jelmez, hiszen ő lesz az, akinek abban kell majd szerepelnie, eltöltenie akár több órát is. Több honlap is foglalkozik gyermekjelmezek forgalmazásával, ezért igen széles termékpalettából válogathat. Erre talán nem is számítanak a szülők, hiszen nem mindennapi viseletről van szó, mindössze egy-két jelmezbálra lehet felvenni azokat.

Persze sok gyerek ezen eseményeken kívül is szívesen hordaná, mint mondjuk a pizsamapartikon. A béka jelmezt kedve szerint viselhetik, mindössze a megfelelő méretet kell megtalálni. Szerencsére az internet széles világában több terméket is talál, amely minden bizonnyal megfelelne a lurkó ízlésének. Látogasson el például a babuart.eu honlapra. Itt nemcsak a béka jelmez mókás változatát találja meg, hanem számos egyéb állatjelmezt is. Ezáltal az apróságok kiválaszthatják, hogy melyek azok a négylábú vagy szárnyas állatok, amelyeket szeretnének „életre kelteni”.

Mivel széles a választék, ezért a béka jelmez mellett megtalálja a pingvint, a katicát, a nyuszit, a kacsát, a ravaszabbaknak pedig ajánlott a róka. Ezek plüssből készülnek, ezért leginkább a kézi mosás javasolt, hogy ne tegyen a termékekben kárt a mosógép. A folttisztítás vagy a különböző vegyszerek használata szintén nem javasolt, mert a plüss anyag igen finom textilnek számít. A béka jelmezben a gyerkőc még imitálni is tudja annak az ugrálását. Mivel kényelmes, könnyedén lehet benne mozogni, és nem gátolja meg a futkározást, az önfeledt szórakozást sem.