Vásároljon igazi viking boltban!

viking bolt
Viking bolt

Ön is szereti a történelmet? Izgalommal tölti el minden kalózokkal és vikingekkel megvívott csata? Akkor a viking bolt Önnek lett kitalálva. Ezen az online webshopon válogatott holmik között nézelődhet, de nemcsak ékszereket, hanem talizmánokat is vásárolhat. Vannak olyan karperecek, amelyek párban is hordhatóak, mivel az örök szerelmet és az el nem múló szeretetet jelképezik.

Felkapottak még a rúnákat viselő szakállgyűrű, ahol a tulajdonos kiválaszthatja, hogy melyik jelentésű rúnát kívánja viszontlátni magán. Természetesen nemcsak a szakállon lehet, hanem hajba is lehet fűzni. Legalább 20 féle rúna közül választhat, a vikingshop.hu oldalon megtalálja mindegyiknek a jelentését.

Azok is találnak kedvenc ékszert, akik nem a történelem, hanem inkább a filmek és sorozatok hatására lettek vikingrajongók. Például Thor kalapácsát is kiválaszthatja ékszernek, akár saját magának, akár egy rajongó ismerősének. A viking boltban történő vásárlást követően, a feladástól számított 5 munkanapon belül meg fogja kapni az ékszert.