A zárcsere Budapest egészére kiterjed

Egyszerűen kivitelezhető a fővárosban

Nem kell többet aggódni amiatt, hogy könnyen feltörhetik a lakásunkat. A zárcsere Budapest teljes körzetében elvégezhető és így alkalmunk nyílik minél hamarabb biztosítani a megfelelő zárak felszerelését. Ne várjuk meg, ameddig már olyan állapotba kerülnek a zárak, hogy azokat be sem lehet zárni megfelelően!

Sajnos ezt gyakran kihasználják és akkor kellemetlen meglepetésekkel kell számoljunk. Gyakori, hogy emiatt tűnnek el az értékeink, mert a betörő egyszerűen meg tudta oldani a bejutást.

Az sem elhanyagolható dolog, hogyha elhagyjuk a kulcsainkat. Aki megtalálja az elég egyszerűen, nyom nélkül besurranhat a lakásba, és ilyenkor a rendőröknek is sokkal nehezebbé válik a nyomozás, bizonyítékok nélkül. Sőt, még a biztosítónk sem fog fizetni, hiszen nem lesz bizonyítható nyoma a betörésnek.

A zárcsere Budapest és Pest megye teljes területén elérhető. Megfelelő szakértelemmel állunk a rendelkezésére. Igyekszünk minél hamarabb megoldani a kiszállást, hogy a zárcserét minél hamarabb elvégezhessük.