Autó állapotfelmérés Budapest bármelyik pontján

autó állapotfelmérés Budapest
Autó állapotfelmérés Budapest

Sajnos egy olyan világban élünk, ahol a látszatra gyakran sokkal többet adnak, mint a valódi értékekre. Egy jármű vásárlás során ugyanakkor ez komoly hiba lenne. Valójában nagyon sok múlik azon, hogy mibe lesz befektetve, ezért az autó állapotfelmérés Budapest területén egyre inkább igényelt szolgáltatásnak minősül.

Ennek során kiderül, hogy milyen állapotban van a motor, hogyan üzemelnek a fékek és a fényezés vastagsága biztosan megfelelő? Sajnos előfordul, hogy az eladó nem ad pontos tájékoztatást, hiszen így igyekszik feljebb vinni a végső árat, de az autó állapotfelmérés Budapest alkalmával kiderül, ha van némi turpisság az üzletkötési szándékban.

A vizsgálat előre megbeszélt helyszínen zajlik, ahol személyesen jelen lehet lenni. Amennyiben erre nincs mód, akkor részletes, fényképes dokumentáció érkezik a megadott e-mail címre. A költségek nagyon kedvezők, hiszen a vételár 1 %-a esetenként az autó állapotfelmérés Budapest díjszabása, viszont ezzel sokkal többet lehet spórolni, mint azt elsőre gondolnánk. Kérjük az autoallapot.hu felület munkatársainak a segítségét minden kocsivásárlás előtt!