A Samsung A50 tokok ékesítik is a mobilunkat

Maximális védelmet nyújt
Maximális védelmet nyújt

Rohanó világunkban legfontosabb szárnysegédünk, életünk szerves része az okostelefonunk. Folyamatosan használjuk, mindig nálunk van, így nagyon lényeges, hogy ne sérüljön. Védelmet kell biztosítanunk neki, amire a Samsung A50 tokok alkalmasak.

Megkímélik az okos eszközünket a karcolódástól, ütéstől, miközben a stílusunkat is megmutathatjuk rajtuk. Persze az elsődleges funkciójuk a védelem, de a Samsung A50 tokok öltöztetik is a telefonunkat. Különösen jó ez egy olyan világban, ahol az egyediség kivételesen lényeges, még az olyan lényegtelennek tűnő dolgoknál is, mint a telefontok.

Bővebben

Elképesztő az iPhone XS tokok repertoárja

iPhone tokok minden mennyiségben
iPhone tokok minden mennyiségben

Nem minden telefontok csúnya és otromba. Léteznek kifejezetten jól kinéző modellek is, amelyek szinte öltöztetik a telefont. Az iPhone XS tok a smartdiszkont.hu virtuális polcain többféle változatban érhető el, ám mindegyik a telefonnak megfelelően prémiumkategóriát képvisel.

Akár többféle változat is rendelhető, így minden alkalomra más és más kinézetet adhatunk ezzel a telefonunknak. Mindezt úgy, hogy közben védve van a fizikai behatások ellen, az iPhone XS toknak köszönhetően.

Bővebben

A Totalmobile mobiltelefon webáruház bőséges kínálata

mobiltelefon webáruház
mobiltelefon webáruház
Amikor mobiltelefont szeretnénk online vásárolni, akkor érdemes megnézni a Totalmobile webbolt ajánlatait, ahol nemcsak a legnépszerűbb márkák, de a legjobb készülékek is megtalálhatóak. Itt minden ügyfél megtalálja a pénztárcájának megfelelő modellt. A Totalmobile mobiltelefon webáruház Apple termékei iránt nagy a kereslet, de az Asus, Nokia vagy Samsung készülékek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Minden telefonhoz jár a garancia, ám extra kiterjesztett garancia is kérhető. Ebben az esetben plusz 1 évvel lehet meghosszabbítani a garanciális időszakot.
Bővebben

Amennyiben megóvná a táblagépét a károsodástól, akkor mindenképpen gondoljon tablet tok megvételére!

Tablet tok
Tablet tok

Korunk, ha még esetleg nem tűnt volna fel, eléggé techorientált világ lett, melyet jobbra-balra átsző a technológia. Mivel ma már olyan emberek zsebében is okostelefon lapul, akik azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák a számítástechnikát, nem kell meglepődni azon sem, hogy egyeseknek táblagépük van számítógép helyett. Egy megfelelő tablet tok ilyenkor elkelhet a masina mellé, ugyanis ha már meg lett vásárolva az eszköz, ha a tulajdonosa azért vette, hogy azon netezzen, azon is használja a Facebookot, azon nézzen videókat, filmeket, akkor mindenképp érdemes a tabletet tablet tok segítségével megóvni a környezeti behatásoktól. Bővebben