Elképesztő az iPhone XS tokok repertoárja

iPhone tokok minden mennyiségben
iPhone tokok minden mennyiségben

Nem minden telefontok csúnya és otromba. Léteznek kifejezetten jól kinéző modellek is, amelyek szinte öltöztetik a telefont. Az iPhone XS tok a smartdiszkont.hu virtuális polcain többféle változatban érhető el, ám mindegyik a telefonnak megfelelően prémiumkategóriát képvisel.

Akár többféle változat is rendelhető, így minden alkalomra más és más kinézetet adhatunk ezzel a telefonunknak. Mindezt úgy, hogy közben védve van a fizikai behatások ellen, az iPhone XS toknak köszönhetően.

(tovább…)

A Totalmobile mobiltelefon webáruház bőséges kínálata

mobiltelefon webáruház
mobiltelefon webáruház
Amikor mobiltelefont szeretnénk online vásárolni, akkor érdemes megnézni a Totalmobile webbolt ajánlatait, ahol nemcsak a legnépszerűbb márkák, de a legjobb készülékek is megtalálhatóak. Itt minden ügyfél megtalálja a pénztárcájának megfelelő modellt. A Totalmobile mobiltelefon webáruház Apple termékei iránt nagy a kereslet, de az Asus, Nokia vagy Samsung készülékek sem maradhatnak ki a felsorolásból. Minden telefonhoz jár a garancia, ám extra kiterjesztett garancia is kérhető. Ebben az esetben plusz 1 évvel lehet meghosszabbítani a garanciális időszakot.
(tovább…)

Amennyiben megóvná a táblagépét a károsodástól, akkor mindenképpen gondoljon tablet tok megvételére!

Tablet tok
Tablet tok

Korunk, ha még esetleg nem tűnt volna fel, eléggé techorientált világ lett, melyet jobbra-balra átsző a technológia. Mivel ma már olyan emberek zsebében is okostelefon lapul, akik azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák a számítástechnikát, nem kell meglepődni azon sem, hogy egyeseknek táblagépük van számítógép helyett. Egy megfelelő tablet tok ilyenkor elkelhet a masina mellé, ugyanis ha már meg lett vásárolva az eszköz, ha a tulajdonosa azért vette, hogy azon netezzen, azon is használja a Facebookot, azon nézzen videókat, filmeket, akkor mindenképp érdemes a tabletet tablet tok segítségével megóvni a környezeti behatásoktól. (tovább…)