Jól mutat a poszter puzzle

Jól néz ki a poszter puzzle

Minden kirakóst többször kirakni egy idő után unalmassá válik. Viszont bizonyára sokan érezték úgy, hogy nem szívesen bontanák szét a kirakott képet, mivel az annyira jól néz ki egyben. A poszter puzzle nagyszerű találmánynak számít ebből a szempontból, hiszen felemelhető és a falra helyezhető.

Nem fog szétesni és még csak ragasztgatni sem kell az apró darabokat, ami elég időigényesnek számít. Egy jól kiválasztott kép remekül mutat a lakás bármelyik pontján, ráadásul jól példázza a kitartó magatartásunkat.

Bővebben

Játék rendelés az igényeire szabva

Játék rendelés

A közös családi programok mindig jótékony hatással vannak a kisgyerekekre, hiszen nagymértékben növeli bennük az empátiakészséget és az összetartozás érzését. Amennyiben minden vágya, hogy a játék rendelés gyorsan és a lehető legkényelmesebb módon valósuljon meg, akkor érdemes feltérképeznie az Okosjáték weboldalon található óriási mennyiségű terméket. Bővebben

Szivárványsellő Barbie, a kislányok álma

Szivárványsellő Barbie

A világ rohamosan változik, azonban vannak olyan dolgok, amelyek mindig jelen vannak és fontosak. A kislányok játékai között mindig ott szerepeltek a babák, akár kukoricából, akár fakanálból készültek, vagy a legmenőbb áruházak polcairól kerültek le.

A Barbie baba már jó néhány évtizede hódít. A Szivárványsellő Barbie igazi kedvencnek számít. Nemcsak a neve sellő, ugyanis a vízben is lehet vele játszani, színes hosszú uszonya még csodás színekben világít is, ha megnyomják a nyakában lévő láncot. Bővebben