Szükség van egy öntözőrendszer tervezőre

Öntözés felsőfokon
Öntözés felsőfokon

Napjainkban már megannyi szakember segítségét vehetjük igénybe, ha a kertünk csinosításáról van szó. Idetartozik többek között a tájépítész, a kertész és az öntözőrendszer tervező. Utóbbi igencsak jól jön akkor, ha egy olyan technológiát szeretne kialakítani a kertjében amivel nemcsak energiát és pénzt spórol, de rengeteg időt is. Egy ilyen rendszer kialakítása viszonylag hamar megvan, persze ez attól is függ, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a kert és mennyire van beépítve.

Az öntözőrendszer tervező ismeri a módját annak, hogy egy olyan locsoló berendezést telepítsen, ami minden tekintetben megfelel az elvárásoknak és hosszú ideig fog jó szolgálatot tenni a tulajdonosának. Ezek után nem kell azon aggódni, hogy nincs aki meglocsolja a füvet, ha a család éppen nem tartózkodik otthon, ugyanis ezek a típusú berendezések ma már nagyon megbízhatóak és teljes mértékben automatizálhatóak. Az öntözőrendszer tervező pedig a telepítés után is segít mindenben, mint például a téliesítés vagy ha valami mégis meghibásodna bármi.

Bővebben

Az automata öntözőrendszer nagyon hasznos minden kertben.

automata öntözőrendszer
automata öntözőrendszer

A kerttulajdonosok örülhetnek, hiszen az automata öntözőrendszer már bárki számára elérhető. Mind technikában, mind pedig árban olyan szintet ér el, hogy valóban minden kert büszkélkedhet vele. Ez pedig nagyon jó hír, különösen azért, mert az időjárás meglehetősen szeszélyes. Van mikor hetekig nem hullik a nyári időszakban csapadék, de aztán özönvíz szerű esőzés következik. Persze akkor az egész havi mennyiséget megkapjuk néhány óra leforgása alatt. Ez sem a földnek, sem pedig a növényeknek nem jó. Hiszen a vizet raktározni nem tudják, így az aszályos időszakban locsolással kell pótolni. Az pedig meglehetősen nehézkes feladat. Bővebben