Meglepően sok résztvevő volt a mentorprogramon

Innovációs mentorprogram
Innovációs mentorprogram

Végre nem fegyverkezési és hadászati célból versengenek egymással a világ országai. Ezzel az ambiciózus megmozdulással az összefogás erejéről tettek tanúbizonyságot. Nevezhető versenynek is, viszont rengeteget tanulhatunk egymástól. A szervezők nem is gondolták volna, mégis rekordot döntően zárult a jelentkezés a Design Terminal őszi startup-mentorprogramjára. Éppen emiatt, máskor is sor fog kerülni a mentorprogramra, ahol a jelentkezők új ötletekkel rukkolhatnak elő.

Ez egy olyan nemzetközi rendezvény, ahová a világ bármelyik pontjáról érkezhetnek jelentkezők, olyan ötletekkel, amelyek akár megváltoztathatják szó szerint az egész világot. Szerencsére kreativitásból nincs hiány, éppen ezért rekordot döntően zárult a jelentkezés a Design Terminal őszi startup-mentorprogramjára. Egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a legnépszerűbb témakörök közé az oktatás és az egészségügy tartozik. Szomorú, hogy még a mai fejlett világban is rengeteg országban gondot jelent a megfelelő egészségügyi ellátás, illetve az oktatás kérdése is megoldásra vár.

(tovább…)

vezeték nélküli wifi kamera

A vezeték nélküli wifi kamera megszépíti az életét!

Volt már valaha olyan érzése a bejárati ajtó becsukása után, hogy jobb lenne itthon maradni? Nem is csoda, ha a baljós előérzetek megkörnyékezik, hiszen számtalan betörésről hallani nap mint nap. Persze azt nem tehetjük meg, hogy éjjel-nappal az értékeink felett őrködünk, a vezeték nélküli Wifi kamera viszont megteszi! De miről is van szó tulajdonképpen? (tovább…)

Foci cipők széles kínálata

Cipők akciós áron

Nincs is annál jobb, mint kiszakadni a mókuskerék szorításából és önfeledten rúgni a bőrt a haverokkal valamelyik hétvégén. Viszont ez csak akkor lesz igazi élmény, hogyha olyan foci cipő áll a rendelkezésünkre, amiben a legnagyobbak játszanak a különféle bajnokságokon. Biztos tartást és stabilitást ad.

Nem hiába dobják piacra az újabbnál-újabb modelleket az olyan világszerte népszerű cégek, mint az Adidas vagy a Nike. Folyamatosan új technológiák kifejlesztésén dolgoznak, amelyek arra hivatottak, hogy növeljék a sportolók teljesítményét. Egy igazi, kényelmes és jó minőségű foci cipő viselése közben a játékosnak úgy kell éreznie, mintha az a lábai részét képezné. Hogyha lötyög vagy tör, akkor lehetetlenné válik a játék és a bravúros labdavezetés.

(tovább…)

Jó áron kell Önnek tehertaxi?

tehertaxi

Bárkivel megeshet az, hogy az otthonában annyi elszállítandó holmi gyűlik össze, amivel egy normál személygépkocsival már nem tud nekigyürkőzni anélkül, hogy ne érezné: a munka, melyet végez, igencsak sziszifuszi jellegű. Ilyenkor kerül elő a tehertaxi felhívásának ötlete: http://tehertaxis.hu/ Egy tehertaxival azonnal beljebb lesz a megrendelő, lévén a költöztetés ilyen módja a lehető legkényelmesebb tud lenni annak, aki hajlandó a kiszállási díj mellett (mely ebben az esetben egyszeri 2000 forintot jelent), km díj helyett a szállítás idejének és az esetleges rakodási munka ellenértékének megfizetésére.

(tovább…)

A bélflóra, ha sérül, szerencsére helyrehozható!

bélflóra

Akadnak olyan állatfajok a világunkban, melyek egy-egy, látszólag komoly sérülést is ki tudnak heverni. Mindenki látott már farok nélküli gyíkot; nos, ilyen esetben az állat farka újra ki tud nőni, helyrebillentve ezzel a korábbi, megfelelő egyensúlyi állapotot. A bélflóra is képes tökéletesen regenerálódni, ha a baj bekövetkezte után megfelelő bánásmódban részesül: https://www.probiotikum-prebiotikum.com/a-serult-belflora-helyreallitasa A bélflórának a helyreállítása természetesen kell, hogy megtörténjen, azaz olyan készítmény útján (gyógynövényekkel), mely pótolni tudja a szervezetből valamilyen okból eltűnt probiotikumokat. 

(tovább…)

Ha arany fülbevaló kéne, forduljon bizalommal a Kincsesházhoz!

arany fülbevaló

Az ékszerek, ameddig világ a világ, mindig kiemelet helyet fognak maguknak biztosítani az emberek életében. Ha valakinek például ajándékozni szeretne ékszert, méghozzá a feleségének, barátnőjének, annak egy arany fülbevaló pont kapóra tud jönni: http://kincseshaz.hu/termekek/arany-fulbevalok Hogy a megfelelő fülbevaló bedugós, hogy lógós, hogy francia kapcsos, netán hagyományos kapcsos? A Kincsesháznál biztosan rá fog tudni akadni arra a darabra, mellyel elégedett lesz! 

(tovább…)

Orijen kutyatáp természetes összetevőkből

Orijen kutyatáp

Azok a kutyatartók, akik mindent megtesznek a kutyájuk egészségéért, olyan eledelt választanak a kedvencüknek, mint az Orijen kutyatáp. Az ember általában szereti tudni, hogy mit eszik, miből állnak össze az ételek. Ezt teszi a saját teste iránti tiszteletből. Az Orijen előállítója, a Champion Petfoods is ezt az elvet vallja, mégpedig a kutyák iránt érzett szeretetből és elkötelezettségből.

Ez a cég nem vásárolja másoktól a termékek alapanyagát, hanem saját maga állítja elő. A Champion Petfoods több mint negyed évszázada az ORIJEN kutyaeledel kifejlesztője és gyártója is egyben. Nem véletlenül annyira jó minőségű és ízletes minden terméke, hiszen tisztában van azzal, hogy a kutyának mire van szüksége a különböző életszakaszában. (tovább…)

Gluténmentes receptek széles választékban.

Gluténmentes
Gluténmentes

Sajnos nem kell feltétlenül idősnek vagy éppen túlsúlyosnak lenni ahhoz, hogy az ember ne élvezhesse felhőtlenül azt az ételt, amihez éppen kedve van. Aki már benne jár a korban, az tapasztalhatja, hogy bizony egyes ételek savat csinálnak már, másokat pedig már nem olyan egyszerű megrágni, megemészteni, mint korábban volt. A felesleggel küszködőknek pedig nem is kell ecsetelni, hogy mennyire nem egyszerű olyan ételt találniuk, melyet bűntudat nélkül tudnak elfogyasztani. Az a személy, aki lisztérzékenységben szenved, szintén meg kell, hogy válogassa azt, hogy mit is eszik https://receptneked.hu/allergia/glutenmentes/ – attól függetlenül, hogy éppen hány éves vagy hogy milyen testalkattal rendelkezik. (tovább…)

Megfelelő rendezvényterem Budapest városában.

rendezvényterem Budapest
rendezvényterem Budapest

Amikor Önnek nem áll rendelkezésére egy olyan ingatlan, ahol akár több tíz ember is kényelmesen el tud lenni egy adott eseményen, akkor érdemes lesz elgondolkodni azon, hogy azt a dolgot inkább egy eleve erre létrehozott helyre vigye el az ember. Akinek egy rendezvényterem Budapest városában kéne, mégpedig olcsón, ám mégis nívós helyen, annak ez fog kelleni: https://premiumapartman.hu/rendezvenyhelyszinbudapest/ A rendezvényterem Budapest esetében ekkor Angyalföldön található meg, egy csendes, nyugodt utcában, távol a város zajától. Emellett persze minden adott lesz a Premium Apartmanházban, (tovább…)