T18 trapézlemez árak

T18 trapézlemez árak: Mitől függ, hogy mennyibe kerül?

A T18 trapézlemez különlegessége, hogy egy vízelvezető horony van rajta, amit más néven vízorrnak is nevezünk. Ennek köszönhetően ez a trapézlemez típus kifejezetten alkalmas masszív tetőfedő és akár homlokzati profilként való felhasználásra is. A T18 trapézlemez árak egy kiváló merevségű, sűrű bordázatú, kifejezetten lakossági felhasználásra alkalmas terméket takarnak, amit akár kisebb gazdasági épületeknél is kiválóan lehet alkalmazni.

A T18-as fedőszélessége 1075 mm, a teljes szélessége pedig nagyjából 1125 mm. A maximális lemez hossza 8000 mm, a lemezvastagság 0,5-0,75 mm. A profil magassága viszont 17,3 mm. Egyedi árajánlatot adunk erre a típusra, attól függően, hogy milyen bevonattal rendeli. Mert a T18 trapézlemez árak leginkább a bevonattól függnek.

Ami lehet akár egy egyszerű alumínium-cink ötvözet, 25 év garanciával. Vagy választhatja a GRANITE® Storm [PUR] 50 μm vastagságú, matt poliuretán bevonatot, ami szemcsés struktúrájú, de rendkívül jól ellenáll a szennyeződéseknek és az UV-sugárzásnak. Továbbá nagy ellenállással rendelkezik a mechanikai sérülésekkel szemben is.

Ennek az időtálló típusnak a garanciális időszaka 40 év. Ha még ettől is többet szeretne, akkor a HERCULIT® [HC]-t lakkbevonatot tudjuk ajánlani, amit együtt dolgoztunk ki egy Európa legjobb kohói számára, piacvezető lakkokat gyártó üzemmel. A T18 ezzel a bevonattal akár 55 év garanciával is elérhető. Bármilyen bevonatot is válasszon, a T18 lemez árak tekintetében kérjen egyedi ajánlatot, szakértő kollégánktól itt!