Mire használható a bicikli utánfutó?

bicikli utánfutó
Bicikli utánfutó

Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi mindent bele lehet szuszakolni ebbe a remek bringás kiegészítőbe. Viszont a bicikli utánfutó legnagyobb erénye kétségkívül az, hogy személyszállításra is alkalmas.

Pontosabban két gyermek is kényelmesen elfér benne. Közben olyan extrákkal élvezhetik az utazás örömét, mint a rovarok elleni védőháló, a napfénytető, ami általában egy átlátszó fólia, viszont a célnak megfelel és a kilátás mellett, eső elleni védelmet is biztosít.

(tovább…)

A fényvédő krém egész évben használható

fényvédő krém
Fényvédő krém

Sokan vannak, akik imádnak napfürdőzni, így amikor csak tehetik, kifekszenek egy napozóágyra vagy egy pokrócra és csak élvezik a bőrüket melengető sugarak jótékony hatásait. Azonban a fényvédelemre nemcsak nekik kell figyelni, hiszen tudnivaló, hogy az egyszerű séta, szabadtéri sportolás vagy gyaloglást igénylő ügyintézés során is le lehet égni.

Tehát a legjobb, ha főleg a napsütésesebb évszakokban, a fényvédő krém használata a napi szépségápolási rutin részévé válik. Sőt, még télen is nyugodtan fel lehet vinni minden reggel egy kicsit a fedetlen bőrterületekre, csak éppen ilyenkor elegendő egy kevésbé erős változata. (tovább…)

Pedrollo JSWm 2AX szivattyú a könnyebb vízellátásért

Ahhoz, hogy egy családi ház vízzel történő ellátása megfelelően működjön, sok esetben nélkülözhetetlen egy pompa beszerzése. Testreszabott szerkezetre van szükség, a Pedrollo JSWm 2AX elektromos szivattyú pedig ideális erre a célra. Öntött vasból készül, ugyanakkor rozsdamentes acél raklap található benne. Száz százalékos szívómagassága 55, abszorpciós mélysége 9 méter. A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 40 °C. Súlya14,2 kilogramm, a teljesítménye 1100 Watt, teljes emelőmagassága 58 méter.

pedrollo jswm 2ax
Pedrollo JSWm 2AX

(tovább…)

Valódi remekművek a Tissot órák

tissot órák
Tissot órák

Kifinomult stílusú és férfias kiegészítőt keres? A Tissot órák az egyik legnépszerűbbek a svájci időmérők piacán. Régóta köztudott, hogy a vállalat termékeit minőségi szabványnak tekintik. Ezt a társaságot a XIX. század közepén alapította Charles Félicien és fia, Charles Emile. Kezdetben a cég csak egy kis műhely volt, ahol zsebórákat készítettek. Azonban az apa-fia kronométerek népszerűsége nagyon hamar elérte Oroszországot és az Egyesült Államokat. 1915-ben állították elő a Tissot órák első modelljeit. (tovább…)

Szaténszalag, avagy az esküvők kötelező dísze

Ha valami igazán szépet és elegáns kisugárzásút szeretnénk alkotni a saját kezünkkel, nemcsak a bennünk lévő kreativitást, de az extravagáns kelléket is be kell vetnünk az alkotói folyamatba. Az exkluzív megjelenésű szaténszalag roppant sokoldalúan felhasználható, így már nem is csodálkozhatunk annak népszerűségén. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy szaténszalag nélkül nincs esküvői dekoráció, de az egyéb ünnepélyes alkalmak sem nélkülözhetik ezt a vitathatatlanul sokoldalúan felhasználható eszközt.

szaténszalag
Szaténszalag

(tovább…)

Nem mindegy, milyen a csomagoló doboz

Csomagoló doboz
Csomagoló doboz

Amikor nem annyira értékes eszközöket akar szállítani az ember, vagy épp postázni, akkor egy akármilyen doboz remekül jöhet. De, ha a biztonság első helyen van, tehát biztosra akar menni a feladó, a kiváló csomagoló doboz elengedhetetlennek bizonyul. Hol is található meg az a termék, amelyik mindenképp beváltja a hozzá fűzött reményeket?

Nem jár rosszul egy cseppet sem az a vásárló, aki a shop.zalapack.hu oldalnak és egy egyben webshopnak esélyt ad. Az itt kapható csomagoló doboz fehér színben érhető el, illetve többféle méret áll rendelkezésre. Ez remek opció minden webáruház tulajdonos részére. Mire is lehet jó ez az eszköz? (tovább…)

Vásároljon igazi viking boltban!

viking bolt
Viking bolt

Ön is szereti a történelmet? Izgalommal tölti el minden kalózokkal és vikingekkel megvívott csata? Akkor a viking bolt Önnek lett kitalálva. Ezen az online webshopon válogatott holmik között nézelődhet, de nemcsak ékszereket, hanem talizmánokat is vásárolhat. Vannak olyan karperecek, amelyek párban is hordhatóak, mivel az örök szerelmet és az el nem múló szeretetet jelképezik.

Felkapottak még a rúnákat viselő szakállgyűrű, ahol a tulajdonos kiválaszthatja, hogy melyik jelentésű rúnát kívánja viszontlátni magán. Természetesen nemcsak a szakállon lehet, hanem hajba is lehet fűzni. Legalább 20 féle rúna közül választhat, a vikingshop.hu oldalon megtalálja mindegyiknek a jelentését. (tovább…)

A divat eszköze a férfi arany nyaklánc

férfi arany nyaklánc
Férfi arany nyaklánc

A nyaklánc viselése az önkifejezésnek, a divatnak alapvető és ősi eszköze. Napjainkban egyre több férfi határoz amellett, hogy a mindennapokban is hordjon ékszert. A legnépszerűbb darabok közé tartozik a férfi arany nyaklánc, amit ma már számtalan típusban szerezhetünk be.

Kezdetben ezek az ékszerek, más testdíszekkel együtt, valószínűleg rituális, státuszszimbólumként szolgáltak és a nehezen fellelhető értékes nemesfémekből állították elő. Manapság is örök értéket képvisel a férfi arany nyaklánc, aminek az értékét tovább emeli a kidolgozás finomsága és a felhasznált alapanyagok. (tovább…)

Illatszer nagykereskedelem a változó gazdaságban

Illatszer nagykereskedelem
Illatszer nagykereskedelem

Egyre több ember csatlakozik a kereskedelmi világhoz, bővíti a kínálatát, tudását, persze igazodva mindig az aktuális igényekhez és tendenciákhoz.

A folyamatosan bővülő piachoz kapcsolódik az illatszer nagykereskedelem kategóriája is, széles kínálatával. Ebbe a szakágazatba tartoznak többek között a kozmetikai cikkeknél található gyártmányok, mint a bőr-, fog-, haj- és arcápoló készítmények, a dezodor, a borotválkozó szerek, a szappan nagykereskedelem.

(tovább…)

Tefal palacsintasütő a békebeli ízekért

Tefal palacsintasütő
Tefal palacsintasütő

Kellemes érzés, ha kiszolgálnak bennünket, de mégis olcsóbb megoldás, ha saját magunk készítjük el a finomságokat. Békebeli ízeket varázsolhatunk az asztalra a Tefal palacsintasütő alkalmazása által, kipróbálhatjuk például a nagymama krumplis béles receptjét, aminek már akkor is páratlanul ízletes volt.

Kisebb a kockázata a leégésnek a Tefal palacsintasütő használatával, mert ennek vastagabb az alja. A közepén lévő piros pont jelzi, mikor érdemes elkezdeni a sütést, mivel érzékeli a hőmérsékletet.

(tovább…)