Szivárványsellő Barbie, a kislányok álma

Szivárványsellő Barbie

A világ rohamosan változik, azonban vannak olyan dolgok, amelyek mindig jelen vannak és fontosak. A kislányok játékai között mindig ott szerepeltek a babák, akár kukoricából, akár fakanálból készültek, vagy a legmenőbb áruházak polcairól kerültek le.

A Barbie baba már jó néhány évtizede hódít. A Szivárványsellő Barbie igazi kedvencnek számít. Nemcsak a neve sellő, ugyanis a vízben is lehet vele játszani, színes hosszú uszonya még csodás színekben világít is, ha megnyomják a nyakában lévő láncot. Lehetetlen megunni vele a játékot. A kislányok általában számtalan olyan helyzetet ki tudnak találni, amit el lehet játszani ezekkel a csodaszép babákkal. Természetesen társakat és kiegészítőket is lehet hozzá vásárolni, hogy még izgalmasabb legyen és többen is bekapcsolódhassanak a szórakozásba.

Mint mindenben, itt is érdemes a minőségi Szivárványsellő Barbie mellett dönteni és nem az olcsó utánzatokat megvenni. Természetesen, a jatéksziget.hu webáruház polcain a Szivárványsellő Barbie is helyet kapott.