Letisztult stílusú irattartó mappa

irattartó mappa
Irattartó mappa

Minden üzleti utazásra fontos dokumentumokat visznek magukkal a cégtulajdonosok, ezeket pedig biztonságba kell helyezni. Letisztult stílus és klasszikus elegancia jellemzi a joborwebshop.hu webáruház kínálatában helyet kapott Rosme bőr irattartó mappa, az üzleti utazások kiemelkedő kiegészítője.

Valódi, minőségi marhabőrből készült ez a finom tapintású mappa, ami kézben és/vagy hónalj alatt egyaránt hordható. Széthajtható belseje műselyemmel, illetve bőrrel bevonva készült. Az irattartó mappa jobb oldalán A4 méretű dokumentumok tárolására alkalmas tároló található, baloldalán nagy irattartó rekesz, cipzáras zseb, több bankkártya és névjegytároló rekesz van.

Bármilyen alkalomra kitűnő ajándék ez a termék. Minden üzletember csak örülni tud egy ilyen meglepetésnek, de a tanárok, könyvelők, könyvkiadónál tevékenykedők személyeknek szintén ideális. Bár az internet korában némileg mellőzve vannak a nyomtatott anyagok, de mégsem nélkülözhetőek, ezért az irattartó mappa sem az. Szerencsére a webshop szuper példányt bocsájt a rendelkezésünkre.