A nők szettekben gondolkoznak: a megfelelő ruha és kiegészítő kombinációjában

Ékszerek
Ékszerek

Webáruházunkból megvásárolható aranyozott ékszerek 18 karátos aranyréteget kaptak, 15–25 mikron vastagságban. Az ékszer szettek Inlay technológiával készülnek. Az arany bevonat, kíméletes használat mellett, hosszú élettartamú.

Az ékszer szettek sokak által kedveltek, hiszen a szett darabjai együtt, de külön külön is viselhetőek. Például egy nyaklánc viselhető önmagában is, de a vele egy kollekcióban lévő fülbevalóval is. Ez általában alkalomfüggő. Van, amikor több ékszerrel szeretünk megjelenni, de van, amikor a szerényebb dísz is elég.

Gyakran egy adott ruhához is vásárol az ember, hiszen egy kivágott felsővel jól mutat egy rövidebb nyakláncon csillogó medál, ehhez pedig a fülbevaló. Azonban a hétköznapokban nem mindenki által kedveltek a gazdagon díszített ékszer szettek.

A színes kövekkel, vagy átlátszó strassz kövekkel díszített modellek általában elegáns eseményekre valók. Nem szabad elfelejteni, hogy az ékszer szettek alkalmi darabok, tehát éjszaka ajánlott levenni őket, a saját és a kiegészítők épsége érdekében is.