Olcsó autóbérlés éjjel-nappal

Autóbélrés felsőfokon

Ha kell egy bérautó, akkor nincs más teendő, mint kézbe venni az okostelefont és foglalni egyet. A nap bármely szakaszában (A BeeRides-nál a nap bármely percében) bérelhetünk autót olcsón kiváló feltételekkel.

Különösen hasznos lesz ez, amikor a reptéren kelleni fog egy autó, amivel hazamehetünk az utazás után. A kínálatban könnyedén kiválaszthatja mindenki, hogy milyen atutót szeretne bérelni és ezután már nem marad más hátra, mint az online fizetés.

Nincs személyes ügyintézés és várakozás. Mindent el lehet intézni interneten keresztül. A BeeRides automata kulcsszekrényéből pillanatok alatt át lehet venni a kibérelt jármű kulcsát. Sokkal hatékonyabb módja ez a kölcsönzésnek, mint a hagyományos módszer. Ebben az esetben nem kell a sorban állás miatt idegeskedni, hiszen minden gördülékenyen és gyorsan megy.

Ennél a kölcsönzőnél (A BeeRides-nál a nap bármely percében) bérelhetünk autót olcsón, már 12 Euro-tól is, ezért érdemes megtekinteni a járművek listáját, és igénybe venni a szolgáltatásaikat.