A vízálló padló igazi famintázatú

Vízálló padló

Lakásfelújításkor gyakran sor kerül a padlóburkolati rendszerek cseréjére. Ezt több okból is megtehetjük. Elsősorban a kopás miatt, másrészt, mert szeretnénk valami újat, egyedit.

A vízálló padló önmagában egyáltalán nem számít ritkaságnak, azonban ha a fürdőszobába szeretnénk lerakni, arra is lehetőséget ad. A vízállóságának köszönhetően, tulajdonképpen a szobák faburkolatához hasonlóan, akár a fürdőszoba padlója is parkettás lehet. A vízálló padló kiváló lehetőséget kínál az egyedi, mégis közismert mintázat megvalósítására. Ezzel Önnek is egyedi és gyönyörű padlója lehet. Ha siet, jelentős kedvezménnyel juthat hozzá a kedvencéhez a domexszonyeg.hu webáruházban.

Itt segítenek kiválasztani a megfelelőt és a telepítéssel kapcsolatban is ellátják hasznos tanácsokkal, tippekkel. A vízálló padló telepítésének vannak feltételei. A vízállóság a kifröccsenő vízre és párás környezetre vonatkozik. Ez a rendszer sem szereti, ha teljesen elönti a víz, mert előbb-utóbb kárt tehet benne és tönkreteheti a padlót.