A béren kívüli juttatások mindkét félnek előnyösek

Béren kívüli juttatások

Az alkalmazottai elégedettségét elsősorban a jó munkakörülményekkel és a megfelelő bérezéssel érheti el, de ezen felül is tehet még ezért az ügyért. A béren kívüli juttatások is fontos szerepet játszhatnak ebben, hiszen például az egészségbiztosítás, valamint a balesetbiztosítás megnyugvást jelent számukra, hogy akkor sem kell az anyagiak miatt fájjon a fejük, ha megbetegednek vagy sérülés éri őket.

Ugyanakkor, a béren kívüli juttatások közül az egészségpénztárt és önkéntes nyugdíjpénztárt is érdemes megemlíteni, ugyanis ezekkel további előnyökhöz, juttatásokhoz és még jövedelemhez is juthatnak, ami megalapozhatja a jövőjüket.

A béren kívüli juttatások legtöbbjéhez adómentesség vehető igénybe, vagy legalábbis kedvezményes adózással adható, így Önnek is előnyös. Különösen, hogy ezekkel növelheti a munkásai elköteleződését a cég felé és nem kell attól tartania, hogy felmondanak azért, mert máshol jobb feltételeket kínálnak. Fontolja meg ezt a lehetőséget és használja ki a béren kívüli juttatások előnyeit!