A DBC Hostel a hetedik kerületben van

DBC Hostel
DBC Hostel

A központi helyen lévő hetedik kerület nagyon népszerű a turisták körében, ezért sokan érdeklődnek arról, hogy hol lehet itt megszállni. A Csengery utcában lévő DBC Hostel remek választás lehet a felszereltségének és a kényelmes szobáinak köszönhetően.

A http://dbc.insta-hostel.com/ oldalon lévő adatok alapján tíz percre van innen az Oktogon. A turisták összesen 60 helyiség közül választhatnak, amik között van két-, négy- és nyolcágyas szoba is. A DBC Hostel biztonságos és jól felszerelt, ezért sok a visszatérő vendég.

A http://dbc.insta-hostel.com/ oldalon megadott információk alapján a személyzet tagjai tudnak angolul, ami nagy előnyt jelent. A segítőkészségnek köszönhetően mindenki gyorsan otthon érzi majd magát ezen a helyen.

Igény esetén reptéri transzfer is igényelhető, ami főleg abban az esetben lehet nagyon praktikus, ha valakinek nagyon későn vagy korán indul a gépe. A http://dbc.insta-hostel.com/ honlap szerint kerékpárok tárolására is lehetőség nyílik, ami remek hírt jelent a bringázás szerelmeseinek.