A hajbalzsam szerkezetében változtatja meg a szálakat

Hatékony hajbalzsam

A legtöbb hajápoló pakolás vagy balzsam fő célja, hogy szerkezetében regenerálja a megviselt szálakat. A hajbalzsam felvitele kiemelten fontos a festett, töredezett hajvégekkel rendelkező haj esetén, de a zsírosnál szintén. Helyreállítja a normális hajstruktúrát, így az újra élettel teli, fényes éke lesz a fejének. Amennyiben szeretne jó minőségű, mégis megfizethető áron beszerezhető hajbalzsamot vagy pakolást vásárolni, akkor javasolt megismerkednie a Brelil termékcsaláddal.

A Brelil maszkok számos problémára alkalmazhatóak. Egyesek értékes olajokat tartalmaznak, hogy a hajnak extra csillogást kölcsönözzenek, de van olyan minőségi hajbalzsam is, ami a göndör tincsekre való és segíti kifésülni a makacs gubancokat. A legtöbb hajápoló termék nemcsak kemikáliákat tartalmaz, hanem visszanyúl a természet gyökereihez is. Növényi vagy magok kivonatai is találhatóak bennük, amelyek jótékony hatásukkal fokozzák az eredményt. Flakonos, tubusos és tégelyes változatban egyaránt kapható hajbalzsam, már csak az a kérdés, hogy melyiket válassza. Nagyon népszerűek az olíva és acai bogyó kivonatokat tartalmazó változatok, de érdemes megemlíteni a zabbal vagy argán olajjal dúsított pakolásokat is.

Általában a pakolást vagy balzsamot 5-10 percet kell hatni hagyni, majd alaposan le kell öblíteni, de a szépségiparban már megjelentek olyan típusok is, amelyeket nem kell lemosni. Mindig olvassuk el figyelmesen a dobozon lévő termékleírást és használati útmutatót, hogy megfelelően alkalmazzuk az adott hajápoló készítményt!