Az adó 1 százalék a rendelkezésére áll

Adó 1 százalék
Adó 1 százalék

Tudta, hogy nagyon kevés adózó él a lehetőséggel, hogy felajánljon egy jelképes összeget egy olyan célra, amiben hisz? Amennyiben az adó 1 százalék mégsem kerül leadásra, ez az összeg az államkasszába fog kerülni. Ezáltal pedig a Daganatos.hu alapítvány elszalasztja a lehetőséget, hogy még több beteg gyermeken segítsen. A rák és a leukémia nagyon komoly betegség, ezért is van szükség minden adományra.

A kezelések, a betegség megelőzése, a gyerekek családi helyzete és a kutatások finanszírozása mind az Ön segítségével jöhet létre. Csak annyit kell tennie, hogy a www.daganatos.hu oldalon található nyilatkozatot letölti, majd ki is tölti. Ezt követően címezze meg a borítékot az oldalon található utasítások és leírások szerint.

Ha azon gondolkodik, miként járulhatna hozzá a beteg gyermekek felépüléséhez, akkor az adó 1 százalék remek választást jelent, hiszen minden egyes támogatás számít, sok kicsi sokra megy alapon. Támogassa Ön is az alapítványt, hiszen nagyon sok daganatos gyermek várja a segítségét!