Az esküvői sminkes kihívásainak listája

Esküvői sminkes

Az esküvő még azok számára is fontos nap, akik nem azzal töltik el a tinédzser korukat, hogy a menyegző napját tervezgetik.

Már csak praktikusság szempontjából is jól jön, ha van egy esküvői sminkes, fodrász a közelben, hiszen nem lehet önállóan úgy elkészülni az eseményre, hogy valamiből ne kellene alább engedni. Azoknak is javasolt az esküvői sminkes, akik amúgy nem szoktak sok festéket tenni az arcukra a hétköznapokon. Egy átlagos napon ugyanis nem szegeződik minden tekintet rá, nem figyelik a rokonok és ismerősök azt, hogy hol sántít a menyasszony megjelenése, nem készül több száz kép, amelyen jól kell kinéznie, nem puszilgatja végig az egész násznép legalább két alkalommal a nap folyamán.

Ha végiggondolja, beláthatja, hogy az esküvői sminkes feladata nem kicsi, hiszen olyan összeállítást kell megalkotnia, amely a nap folyamán fenn marad, nem kenődik el, jótékonyan fed, mégis visszafogott, de mutatós, és az alkalomhoz is illik. Ehhez aztán tényleg jó sminkmesternek kell lennie valakinek!