Bogyó és Babóca társasjáték a kooperatív gondolkodásért

Bogyó és Babóca társasjáték

Melyik kisgyerek ne szeretné a Bogyó és Babóca kedves kis figuráit, amit a rajzfilmből ismerhetnek meg. Mindegyik kis lurkó imádja, ha a kedvenc karaktere bőrébe bújva játszhat el újabb történetet, így a Bogyó és Babóca társasjáték telitalálat a számukra. Ebben a viszonylag egyszerű szabályrendszerrel rendelkező játékban, mindenki ugyanolyan esélyekkel indulhat, pontosan úgy, mint a mesék kezdetén.

Attól függően, hogy miként jár a szerencséje, bárki könnyedén megnyerheti a kört. Azonban, ha kooperatívan gondolkodik, akkor még nagyobb esélye lesz a játék megnyerésére. Minél többször játszik, annál nyilvánvalóbb lesz számára, hogy ez az út járható az előrejutás érdekében.

A csemeték szórakozva tanulják meg, hogy az együttműködés milyen gyümölcsöző lehet, így talán az élet más területein is szívesen alkalmazzák majd. A Bogyó és Babóca társasjáték megunhatatlan örömforrássá válik, így a család többi tagját is bevonják egy-egy játék ereéig. Idővel pedig azt is megértik, hogy nem mindig kell nyerniük, hogy jól érezzék magukat.