Miskolcról is utazhat bérelt busszal

Buszbérlés
Buszbérlés

Az év minden napján igényelhető kis-, közepes, illetve nagy busz cégünktől. Ugyanis a különféle csoportok, egyesületek, iskolák, nyugdíjasok, de néha egy-egy cég dolgozói is a legkülönfélébb időpontokban indulnának útnak.

Ezért a buszbérlés Miskolc kiindulópontról egész éven keresztül elérhető. Szinte minden évszakban keresettek járműveink, hiszen a szabadságok, az ünnepek, de a nyaralás és telelés miatt mindig nyílik alkalom utazásra. Manapság egyre többen ingáznak külföldre, így ezek az utasok is gyarapítják megrendelőink körét.

Gépjárműparkunk a kötelezőnél rendszeresebben ellenőrzött, hiszen a műszaki biztonság elengedhetetlenül fontos számunkra. Mivel a buszbérlés Miskolc indulási helyről is folyamatos, így a hosszabb utak előtt minden esetben, de a rövidebb utaknál is folyamatos a belső ellenőrzés.

Az út hosszától függ, hogy egy vagy két sofőrrel lehetséges a buszbérlés Miskolc kiinduló helyről. Ugyanis a járművek műszaki felügyelete mellett be kell tartanunk a sofőrök kötelező pihenőidejét is.