Egyszerű és gyors a vércsoport meghatározása

Vércsoport meghatározása
Vércsoport meghatározása

Soha nem lehet tudni, hogy éppen milyen probléma adódik, egy váratlan műtét, esetleg egy előnyös külföldi munkalehetőség, amikor kérik, hogy írjuk be a pontos vércsoportunkat, hiszen erre szükség van. De mi van olyankor, ha nem tudjuk? Bizony ilyen esetben el kell menni egy vizsgálatra, ahol a vércsoport meghatározása egyszerűen és fájdalommentesen történik.

Egy ilyen vizsgálatot a Budapesten található Egészségkapu Gyógycentrumban nagyon rövid idő alatt, gyorsan és kedvező áron el lehet végeztetni. Aki itt csináltatja meg ezt a vizsgálatot, az már néhány percen belül viheti is az eredményt. A vércsoport meghatározása egy Serafol ABO+D kártya használatával történik, ami képes az anti-A, anti-B és anti-D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására.

A vizsgálat egy rövid adminisztrációval kezdődik, aminek során felviszik a kártyára az Ön adatait, úgy mint nevet, dátumot, aláírást. Ezután az ujjbegyből négy csepp vért vesznek, amit rácseppentenek az anti-A, az anti-B az anti-D antitestek foltjára és a kontroll helyére, majd minden csepp vérhez hozzáadnak egy csepp desztillált vizet vagy fiziológiás sóoldatot.

Ezeket összemossák a reagenssel és röpke egyetlen perc után, az orvos már leolvassa a pontos vércsoportot a kártyáról. Száradás után lefóliázzák a kártyát és már haza is lehet menni. A vércsoport meghatározás gyorsteszt ára kedvező, hiszen csupán 3500 Forintba kerül. Amennyiben Ön is szeretne jelentkezni egy ilyen fontos vizsgálatra, hívja a 06-70/226-3024-es telefonszámot, ahol időpontot kérhet!

Ugyanis ez a vizsgálat nagyon sokszor hasznos, sőt, időnként nélkülözhetetlen, amikor műtét előtt állunk, plasztikai sebészeti beavatkozás vagy vérátömlesztés, szervátültetés, illetve apasági teszt elvégzése előtt vagyunk. Szülés előtt is rendkívül fontos a vércsoport meghatározás gyorsteszt. Sokkal több információt is megtalálhat, ha belép az Egészségkapu Gyógycentrum weboldalára. Érdemes elvégeztetnie ezt a vizsgálatot, hiszen soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a következő perc, amikor sürgősen szüksége lesz rá.