Elegáns vőlegényi öltönyök

Vőlegényi öltönyök
Vőlegényi öltönyök

Az esküvők első számú főszereplője természetesen mindig a menyasszony, viszont a vőlegény is ugyanolyan fontos, ezért az öltözékére szintén kiemelt figyelmet kell fordítani. Amennyiben éppen nősülni készülsz, akkor légy igazán elegáns a nagy napon, ezért látogass el a Bonjour Szalonba, ahol exkluzív német Wilvorst öltönyök és mellény szettek, esküvői mandzsettás slim fit Wilvorst és Olymp ingek várnak, amelyek igazán elegánssá tesznek a gyönyörű menyasszonyod mellett!

A szalont látogassátok meg mindketten és amíg a párod válogat az egyedi modellű menyasszonyi ruhák között, addig Te kiválaszthatod az elegáns öltönyt az esküvőre. Munkatársaink a segítségedre lesznek mindenben, először a méret, majd az anyag kerül kiválasztásra, utána pedig a fazon.

Tudni kell, hogy a vőlegény ingének minden esetben harmonizálnia kell a menyasszony ruhájának színével. Amennyiben innen szerzitek be a menyasszonyi ruhát is, akkor az esküvői öltöny árából 10%-os kedvezményt kaphattok. Légy igazán elegáns a nagy napon, tehát válaszd a Bonjour Szalont!