Életet menthet az adó 1 százalék

Adó 1 százalék
Adó 1 százalék

Bizonyára Ön is büszke lenne saját magára, ha megmentené valakinek az életét. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy ez könnyen sikerülhet abban az esetben, ha az adó 1 százalék felajánlásával támogatja a leukémiás gyerekeket? A kis páciensek nagyon várják az ajándékát, hiszen a szüleiknek nem mindig könnyű fizetniük a gyógyíttatást.

Hatalmas összegeket emészt fel az utaztatás és a gyógyszerek megvásárlása, ezért az adó 1 százalék rengeteget segíthet. A dolgot nehezíti, hogy a szülők sok esetben kénytelenek kimaradni a munkából a gyerek ápolása érdekében, ezért a családnak kisebb költségvetésből kell megoldania a problémát.

A Daganatos.hu Alapítvány a leukémiás gyerekek gyógyulásának segítését tekinti céljának, ezért Önnek ide kell eljuttatnia az összeget, ha támogatást szeretne nyújtani a rák elleni harcban.

Higgye el, hogy az adó 1 százalék felajánlásával sokat tehet azért, hogy a kicsik sorsa jobban alakuljon. Ezenkívül a családok és a kórházak is nagyon hálásak lesznek a támogatásért. Az alapítvány oldalán pedig bármikor elolvashatja, hogy milyen célra ment el az összeg.