Fertőtlenítő mosószer, a hosszantartó védelem

Fertőtlenítő mosószer

Fertőtlenítést általában valamilyen vegyszer felhasználásával végzünk, ami hatékony is lehet, csak arra nem gondolunk, hogy sok olyan szervezetet is elpusztítanak, amelyek amúgy hasznosak lennének. Ezért inkább azt tudjuk tanácsolni, hogy olyan fertőtlenítő mosószer kerüljön használatba, amelyik természetes összetevőkből áll, semmi veszélyt nem rejteget magában, sem pedig allergiás reakciókat nem eredményez.

Sokan vennének ilyet, de nem tudják, hogy hol kapható. Számukra jó hírt jelent, hogy a bioforce.hu webáruház eladásra kínált termékei között ott szerepel a Decosan termékcsalád, ami egyedi természetes fertőtlenítőszer. Hatóanyaga egy citrus alapú természetes biocid.

Baktériumok, vírusok, élesztőfajok, valamint gombák ellen hosszantartó védelmet biztosít a kezelt felületnek. Még H1N1 ellen is képes hatékony védelmet nyújtani. Minden területen, közöttük az élelmiszeriparban is biztonsággal alkalmazható. Tehát kiváló választás a fertőtlenítő mosószer, ezért válassza Ön is ezt a remek árucikket!