Hair transplant gyors felépüléssel

Hair transplant

Arra vágyik, hogy a nők ismét elismeréssel tekintsenek Önre? Újra csábítani szeretne a megjelenésével? Akkor itt az ideje a hair transplant elvégzésének! Keresse fel a magyarországi klinikák egyikét és egyeztessen időpontot az orvosokkal!

Nem fogja megbánni, hogy az átalakulás mellett döntött. A frizurája végre újra a régi fényében fog tündökölni. Nem kell a kopasz foltokkal bajlódnia. Elfelejtheti azokat a „csodaszereket” is, amelyekkel a haja növekedését igyekezett serkenteni.

A hair transplant ára egyébként attól függ, hogy hány hajszálat ültetnek át az orvosok. Különféle csomagok közül tud választani. Nem probléma azt sem, ha kezdetben csak próbát akar tenni ezzel a beavatkozással, mert később alkalom nyílik a megismétlésére. A fájdalomtól sem kell félnie, hiszen érzéstelenítő injekciót fog kapni a szakemberektől.

A beültetett hajszálak körülbelül 80 százaléka marad majd életben. A hair transplant után akár hosszabbá is válhat a frizurája. Nézze meg a honlapon a referenciaként feltüntetett fényképeket!