Hibakód kiolvasó autódiagnosztikai műszerek

Autódiagnosztikai műszerek

Műhelyeknek kifejlesztett, általános diagnosztikai készülékeket keres? Ha olyan autódiagnosztikai műszerek használatára van szüksége, amelyek kiolvassák a hibakódokat és segítenek a személygépkocsik javításában, akkor az internetes oldalunkon van a helye! A Hella Shop webáruház ugyanis nemcsak autókhoz való világító egységeket, izzókat és lámpákat forgalmaz, hanem műhelyeknek alkalmas szervizmodulokat és hibakód kiolvasó műszereket is.

A nem otthoni használatra való szoftveres megoldásokkal könnyedén megállapítható a kocsi műszaki vezérlésű hibája, így a szerelők is tudni fogják, hogy a normális beálltásokhoz mérten, miben változtak meg annak értékei, adatai.

A Hella-Gutmann készülékei professzionális egységek, olyan autódiagnosztikai műszerek, amelyekkel könnyedén feltérképezhetőek a műszaki elváltozások. Kisebb és nagyobb változatok egyaránt kaphatóak, amiket számítógéppel össze lehet kötni, amire a mért adatok érkeznek, itt lehet végül kielemezni. Az autódiagnosztikai műszerek között találhatóak olyan modellek is, amelyek márkaszervizeknek lettek megálmodva és specifikus problémákat dolgoznak fel.

Vannak azonban olyan készülékek is, amelyek a teljesítményt és a kezelhetőség kényelmét helyezik előtérbe – márkától függetlenül – és nem szeretnének kompromisszumokat kötni semmilyen módon. A valós idejű javítási koncepcióval készült autódiagnosztikai műszerek kiválóan térképezik fel a hibákat és segítséget nyújtanak a gyors, operatív szervizelésben. Erről bővebben a webáruházunkban olvashat, a műszerek leírásánál.