Könnyen felszerelhető projektor konzol

Projektor tartóval

Az idősebb korosztály tagjai nosztalgiával emlékeznek a gyerekkorukban használt diavetítő gépekre, amelyeket azóta felváltottak a modern projektorok.

Ilyen az élet, folyamatosan fejlődik a technika! Eleinte csak az irodákban, majd az otthonokban is megjelent a technika eme remek vívmánya, a projektor konzol társaságában. Legtöbbször a falra vagy a plafonra rögzítik a masinákat, de projektor konzol mindkét megoldáshoz megtalálható a piacon.

Ezek többsége dönthető és forgatható is, tehát nagyon egyszerűen át lehet irányítani a vetítés irányát. Ahol nagy a belmagasság, ott a falra rögzíthető típusokat választják. A plafonra illeszthető modelleket leginkább az alacsonyabb helyiségekben alkalmazzák.

Azonban a projektor konzol felszerelése előtt, egy nagyon fontos szempontot is figyelembe kell venni, mégpedig azt, hogy hol van az áramforrás, ugyanis áram nélkül nem lehet üzembe helyezni a szerkezetet. Stílusos kivitelben tervezték a gyártók ezeket a termékeket, így jól passzolhatnak az iroda vagy a lakás többi elektromos berendezéséhez.