Körömerősítő vitaminok a magabiztos külső eléréséért

Körömerősítő vitaminok

Az egészséges nő csak úgy sugárzik a boldogságtól és a szépségtől. Ezért tartják fontosnak a haj, a bőr és a köröm ápolását. Ne várja meg, hogy tovább töredezzenek a körmei, tegyen az egészsége érdekében! A körömerősítő vitaminok ellátják a szervezetet a szükséges ásványi anyagokkal, hogy a töredezett körmök helyét átvegyék az erősek. Ide tartoznak a B-, A-, H-, és E-vitaminok, valamint a szilícium és a kalcium. Ezek nemcsak erősítik körmöt, de serkentik a növekedést is.

A körömerősítő vitaminok általában a hajhullást is meggátolják, ugyanis a haj és a köröm keratinból áll, így ugyanazok a vitaminok előnyösek mindkét helyzetben. Az nem elég, hogy megerősíti körmeit, őrizze meg azok egészséges felszínét, és szedje a körömerősítő vitaminokat legalább 2-3 hónapon keresztül! A legmegfelelőbb termék az, amely tartalmaz búzacsíra kivonatot, köleskivonatot és orvosi élesztőt egyaránt. Abban az esetben, ha sportol, különösen erős körmökre van szüksége, hiszen ha gyengék, a mozgás következtében bármikor letörhetnek, vagy rosszabb esetben beszakadnak.

A rendszeres mozgás számtalan előnnyel jár, hiszen jobban érezheti magát a bőrében, jobb lesz az étvágya, gyorsabb az anyagcseréje és egyben egészségesebb is lehet. Azonban néhány esetben előfordul, hogy meghúzódnak az izmok. Sajnos, ez a sporttal jár, és nem mindig lehet kikerülni. Példának okáért a hideg vízben való úszáskor, nem tehet róla, ha a lába elkezd görcsölni. Fájdalmas izomhúzódásra krém ajánlott, és a lehető leggyorsabban el kell látni a sérülést.

A húzódás jellemzői, hogy az izom nem tud ellazulni, megmerevedett és mozgatás esetén még több fájdalommal jár. A kellemetlen izomhúzódásra krémet az ewopharma.hu weboldalról tud rendelni, ahol a különböző termékek megvásárolhatóak gél van spray formájában. A termékek hűsítő hatásúak, ezért összehúzzák az ereket, és így megelőzik a duzzanat kialakulását is. Mivel gyógynövény kivonatokból tevődnek össze, csillapítják a fájdalmat és ellazítják az izmokat, de használatuk mellett legalább ugyanolyan fontos a pihentetés is!