Különféle stílusú könyvespolc rendelhető

Könyvespolc
Könyvespolc

Hiába olvasnak és használnak az emberek napjainkban kevesebb könyvet, a meglévőket valahol tárolni kell. De azért sokan vásárolnak az év során azért néhány könyvet, tehát egy vagy akár több praktikus könyvespolc mindenképp kell a lakásban.

Persze nemcsak könyveket lehet itt tartani, hanem mindenféle mást is. Van, aki dísztárgyakat rak rá, kombinálva CD lemezekkel, esetleg régi bakelitekkel. Korunkban a technika olyan gyorsan fejlődik, hogy több generációs technikai cikk is kerülhet a könyvespolcra.

Mondhatni, elég sokan vannak, akik még a bakelit lemezeket és lemezjátszót, audio kazettát és a videokazettákat is megtartották. Kész kortörténeti kiállítás található nagyon sok lakásban. A polcokat lapra szerelve lehet megvásárolni, különféle színekben.

A klasszikusabb modellek általában csak a képen feltüntetett színben kaphatóak, de a modernebb tervezésűek több színben készülnek. A rendelhető színek minden esetben fel vannak tüntetve. A bútorok többségében rendelésre készülnek, tehát a szállítás nem azonnali, olykor a könyvespolc esetében sem.