Platóbélés a csomagtér megóvására

Platóbélés

Egy nagy teherbírású jármű általában célzottan kerül megvásárlásra. Főként a nyári szezonban sokan vannak, akik gyümölcsök szállítására alkalmazzák a platós terepjárót. Azonban mielőtt ennek nekikezdenénk, nem árthat a nagy ellenállósággal rendelkező platóbélés felhelyezése. Ez tökéletesen illeszkedik a felületre, és teljesen lefedi a fémszerkezetet, amivel elérjük célunkat, tehát óvjuk azt a külső mechanikai hatásoktól.

Az eredeti fényezés gyorsan megadhatja magát, ha rendszeresen pakolunk rá. Ennek könnyedén az lehet a következménye, hogy az apróbb sérüléseken megjelenik a rozsda, ami a váz gyengülését okozza.

A platóbélés azonban mindennek elejét veszi igen egyszerűen. A felhelyezése egyszerű, és számos kiegészítő termék is kapható mellé, amilyen a peremvédő. A platóbélés teljes egészében ellenáll az ultraviola-sugárzásnak, ami rendszeresen próbára teszi a nagy sűrűségű polietilént. Alátétfólia is rendelhető, hogy még jobban óvjuk az eredeti fényezést. A platóbélés jó áron megrendelhető számos autótípushoz az alpex4x4.hu oldalról.