A sportról egy kicsit másként

A sport mindenkinek kell

A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, amely különböző környezetben nyilvánul meg. Az mellett, hogy felszabadít, , fejleszti a fizikai teherbíró képességet, a szellemi harmóniát, növeli a versenyszellemet,fejleszti az adott területen a képességeket, kikapcsol a hétköznapi monotonitásból.

Levezeti a negatív energiákat, és pozitív energiával gazdagít. A sport szeret minket, nem bírál, nem gondolkodik azon, hogy milyenek vagyunk belsőleg vagy külsőleg, csak egyszerűen nyújtani, közvetíteni szeretné felszabadító erejének a mértékét, figyelembe véve az ember képességeit és bátorsági szintjét.

A kikapcsolódás szerves részét kellene képezze életünknek, arról nem is beszélve, hogy mennyire egészséges akár napi pár percnyi intenzív testedzés, melynek ugyanolyan egészségügyi előnyei vannak, mint a hosszabb, hagyományos, állóképességi tréningnek.

A sport nemcsak energikussá tesz minket, hanem általa új emberi kapcsolatok is születhetnek, melyek pozitív töltettel bírnak az emberek életében. Szeressük a sportot! Ő nem akarja ránk kényszeríteni magát, mindenki szabad akarata szerint dönt, de ha nem engedjük közel magunkhoz, soha nem éljük át azt a fenomenális hatást, amit képvisel és közvetít.