Thule kerékpártartó alkalmazása vonóhorog nélkül

Thule kerékpártartó

A biciklik autóval való szállítása már egészen rég megoldott dolog, azonban akinek nem volt vonóhorog a kocsiján és a tetőn sem szerette volna utaztatni a kétkerekűt, annak le kellett mondania erről a lehetőségről.

Szerencsére a Thule kerékpártartó gyártói gondoltak azon bringásokra, akiknek a vonóhorog nem tartozik az autójuk alapfelszereltségébe és megalkották a hátsó ajtóra felszerelhető szállító eszközt. A Thule kerékpártartó ezen típusai is már rázárhatóak a járműre és a bringák biztonságos rögzítése sem kérdés többé.

Van két, három és négy kerékpár fuvarozására alkalmas kellék is, ugyanakkor egyes változatoknál rendszámtábla tartóra és külön megvilágításra is szükség van, mert eltakarják ezeket, így nem felelnek meg a KRESZ szabályzatnak.

Természetesen van már olyan Thule kerékpártartó is, ami úgy van kialakítva, hogy ne takarja el a rendszámot, tehát ha ez valakinek fontos szempont, akkor választhat ilyen megoldást is. A stilusosutazas.hu weboldalon mindkettőre lehet példát találni és vásárlásra is van lehetőség, ha valamelyik modell elnyerné a tetszését.