A Trotec készülék jellemzői

Dizájnos párátlanító

A penészedés napjainkban egyre nagyobb problémát jelent. Az ellene folytatott harcban a Trotec márka valamelyik terméke mindenképp megfelelő segítség lehet. Gyorsan kell intézkednie, hogy ez az élősködő ne szaporodjon tovább, mivel rontja otthona légkörét.

A berendezéssel normál szinten tarthatja a páratartalmat, így megakadályozva azt, hogy a penészgomba kialakuljon. Kis méretének, kompakt kinézetének köszönhetően könnyedén elfér bármelyik szobában és irodában. Ennek ellenére nagyon hatékonyan működik.

Elegáns, modern megjelenésével a szoba dísze is lehet. A bekapcsolás után azonnal működik, egészen addig ameddig a tartálya meg nem telik, mivel ha ez bekövetkezik, akkor az automatikusan kikapcsol. Ezután ki kell azt üríteni és használhatja tovább is. ,

A Trotec párátlanító automata funkciójának köszönhetően egyszerűen szabályozható a páraszint. Ennek köszönhetően az esetleges vízcseppek felszáradnak, a penész pedig eltűnik. A készülék erős fogantyúkkal és kerekekkel rendelkezik, annak érdekében, hogy könnyen mobilizálható legyen.