2jepetto, ahol a szakértelem az első

2jepetto.hu

Nemrég rakatta le parkettáját, de máris elkezdett recsegni-ropogni? Pedig a „szaki” azt ígérte, hogy jó pár évtizedig nem lesz gond vele? Most pedig reggel lehetetlenség végigmenni rajta anélkül, hogy alvó párját fel ne keltené? Akkor itt az ideje, hogy a sok hozzá nem értő Mekk mester helyett, komoly szakemberek segítségét kérje!

A 2jepetto.hu weboldal nemcsak pontos leírást ad a parketta szakszerű lerakásáról, hanem működtetői elvégzendő munkát is vállalnak. Tapasztalattal rendelkező munkatársai felmérik a terepet, majd megállapítva a szükséges lépéseket, hozzáfognak a feladat elvégzéséhez.

Elég sokszor előfordul, hogy olyan helyre hívják ki szakembereiket, ahol valaki rosszul végezte el a parketta lerakását. Ez hatalmas fejtőrést okozhat, mert a problémák akkor jelentkeznek, amikor a tulajdonos már beköltözött. Újra ki kell hordani mindent, a házból felszedni a parkettát, majd kiegyenlíteni a felületet. Ezt követi a minőségi parketta kiválasztása és lerakása, amelyre a 2jepetto.hu weboldal munkatársai garanciát is vállalnak.