Dewalt bontókalapács és a törés élvezet

Dewalt bontókalapács

Mindnyájan sokszor hallottuk már, hogy a munka nemesít, de nem mindegy miként érjük el a közmondásnak megfelelő végcélt. A nehéz, szervezetet nem kímélő munkák is lehetnek könnyűek, ha a megfelelő eszközöket alkalmazzuk.

Mondjon búcsút az építkezésről hazaérve érzett sajgó izmoknak, mert a Dewalt bontókalapács törést hoz a mindennapokba! A nagyméretű ütőmű stabilitást és teljesítményt biztosít, ami nem elhanyagolható egy komolyabban ellenálló, feltörendő anyag esetében.

A nagy hatás ugyanakkora visszahatást vált ki és ennek elhárítására van felszerelve a Dewalt bontókalapács aktív rezgéscsökkentő rendszerrel, valamint a felfüggesztett fogantyú is minimálisra tompítja a rezgéseket. A kisebb rezgés is a hatékonyabb teljesítményt segíti, védve a használó biztonságát.

A 2100 W motor kiemelkedő hatékonyság mellett, tartóssággal is biztatja a gép használóját és az alacsony szervizköltsége sem elhanyagolható tényező. Bontáskor használja bizalommal a Dewalt bontókalapácsot és garantáltan kő kövön nem marad!