A Blackberry legmenőbb készüléke az új Q10

Q10
Q10

A Blacbery telefonok sohasem voltak annyira népszerűek, mint az androidos telefonok, de ha valakinek egy kicsit is számít a készüléken lévő adatok biztonsága, akkor egy vérbeli szedres mobilt választ. A jelenleg megjelent modellek közül, a legmenőbb telefon a Q10-es. Habár az első széria 2013-ban jelent meg, még most is nagyon sokan keresik.

Talán a legjobban bevált telefonok egyike. Mit is tud ez az internetes kütyü? A telefon agyát egy OMAP 4470 és Cortex A9- es 1,5 GHz dual core processzor köré építették, a belső memóriája bőséges 2 GB, a belső tárhelye pedig 16 GB, ami elég bármilyen mobil applikációnak.

Ezen felül, a tárhely, mint minden megszokott mobil kütyünél, micro SD kártyával bővíthető, egészen 32 GB-ig. Ebben a telefonban elragadó, hogy az érintőképernyőt sikeresen kombinálták egy Qwerty billentyűvel, talán ez az egyik oka, amiért ilyen kedvelt modell. Mindent tud, amit egy multimédia telefonnak tudnia kell, video és zene lejátszó, böngésző. A Blackberry Q10-ben a GPS lokátoron kívül minden van, ami a hálózatba kapcsoláshoz kell, WIFI, GPRS, EDGE, WAP, Bluetooth.