A jutalomfalat egyedi megoldás

Jutalomfalat kutyusoknak
Jutalomfalat kutyusoknak

Amikor végre eldöntöttük, hogy a kutyánkat megtanítjuk bizonyos teendők kivitelezésére, akkor bizony néhány dologra, fogalomra szükségünk lesz. Mindenekelőtt érdemes venni a jutalomfalat ínyencségekből, aminek köszönhetően a kutyusunk örömtelien végzi el a teendőket.

Természetesen rengeteg türelemre is szükség lesz, ami nemcsak az ebet érinti, hanem minket is. Kétségtelen, hogy ezzel a kettővel páratlan sikereket lehet elérni. Mivel a kutya egy olyan állat, amelyik imád bizonyos feladatokat elvégezni és szereti megörvendeztetni a gazdit, ezért könnyű dolgunk lesz.

Viszont, ha biztosra akarunk menni és az egész tanulási folyamatot le akarjuk rövidíteni, akkor temérdek típusú jutalomfalatot is beszerzünk. A korrekt, hibamentes feladatvégzés után, mindig adjunk egy falatot, ezáltal a kutya tudni fogja, hogy ezt a pontosságért és a tökéletes kivitelezésért kapta. Ezáltal az eb megérti, hogy ezután is finomságokat fog kapni, ha jól dolgozik. A jutalomfalat által könnyedén lehet sikert elérni.