A különleges ajándéktárgyak hatása átütő

Reklámcélú
Reklámcélú

Az emblémázott írószer vagy kulcstartó praktikusnak tűnhet a cégünk promotálására, azonban ezeket a szóróajándék ötleteket már annyian kiaknázták, hogy lehet érdemes lenne egy kicsit másfelé is gondolkodni.

A rengeteg egyforma reklámajándék közül, az egyedi ajándéktárgyak révén törhetünk ki, amelyek egyszerre hasznosak a potenciális ügyfelek számára és a népszerűsítési céljaink szempontjából is. A sajátos ajándéktárgyak kiválasztásához ugyan némi felmérésre és egy jól felépített tervre van szükség, de mindenképpen ajánlott ezen a területen mozogni, mert megtérül a fáradtság.

Ha megfigyeljük a célközönséget és olyan ajándéktárgyak mellett döntünk, amelyek minél szélesebb körben kielégíthetik az igényeket, akkor azzal többszörösen is jobb hatást érünk el, ha egy ugyanolyan tollat emblémáztatunk, ami még 1000 cég tarsolyában is megbújik. Ha az ügyfélkör mindkét nemet, esetleg fiatalokat és időseket, gyermekeket is magába foglal, akkor jó, ha külön is gondolunk rájuk, mert a kitüntetett figyelmet mindenképpen értékelni fogják.