A megfiatalító és rendkívüli szamártejes kozmetikumok

Szamártejes kozmetikumok
Szamártejes kozmetikumok

Meglehet, az elégedettnek mondható hatást kiváltó szépségápolási termékek sokasága jelent meg manapság, azonban nem mindegy, hogy ezek milyen összetevőket tartalmaznak. A természetes alkotóelemekből készült szamártejes kozmetikumok képesek ugyanezt vagy ennél hatékonyabb eredményt elérni.

Nagymennyiségű ásványi anyag és vitamintartalma feltölti a bőrt, regenerálja és hosszútávon hidratálja. Mint bőrfeszesítő is kiváló, mivel elősegíti a kollagén és az elasztin képződését. A ráncokkal és szarkalábakkal szemben is képes hatni, elhalványítja őket és segít megakadályozni a kialakulásukat.

Ekcémában, pikkelysömörben, vagy különböző bőrbetegségben szenvedők is bátran használhatják, sőt, ajánlott is, mivel eredményesen redukálhatja a vele járó kellemetlen tüneteket.

A szamártej mellett olyan naturális összetevőket is tartalmazhat, mint az argán olaj, a mangó vaj, a shea vaj vagy a hibiszkusz. Mindezek mellett, eme természetes kozmetikumok eltüntetik a bőr anyagcseréjének salakanyagait, így a test felülete szinte újjáéled, friss és fiatalos lesz.