Családi nyaralásához kellhet egy multifunkciós utazóágy

A multifunkciós utazóágy kényelmes
A multifunkciós utazóágy kényelmes

Utazáskor különösen figyelni kell a kicsikre, hiszen az új környezetben még nem mérik fel a veszélyeket. Nem rohangálhatnak ugyanúgy, ahogy a biztonságos lakásban megszokhatták. A multifunkciós utazóágy jó szolgálatot tehet ilyen esetben, főleg ha már otthon sikerült beleszoktatni a gyermeket.

Akkor hiába változik meg a nyaralás ideje alatt a megszokott világa, mikor altatásra kerül a sor, a jól ismert környezete, színek, formák veszik körül és könnyebben lenyugszik, békésebben alszik, mint egy körülpárnázott szállodai ágyban.

A multifunkciós utazóágy emelhető magasságú fekvőfelülettel rendelkezik, hogy a kicsit se a földig hajolva kelljen kivenni, de ha már nagyobb, akkor se tudjon kimászni a gyermek belőle. Van, amelyiken van cipzározható kijárat, de hasznos tartozék a szúnyogháló, ringató szerkezet, pelenkázó feltét és mindenféle forgó-zörgő játékok, amik lekötik a baba figyelmét. Van, aki csak egy természetes anyagból készült járókát visz magával a nyaralásra, és van, aki becsomagolja a fél gyerekszobát.