A weboldal elemzés a hibákat tárja fel

Weboldal elemzés
Weboldal elemzés

Az a legenda járja, hogy egy honlap több mint 200 feltételnek kell eleget tegyen, hogy a Google keresőrobotjai maximális pontszámban részesítsék. Ezért számit olyan sokat a keresőoptimalizálás elkezdésekor a szakszerű weboldal elemzés.

Sokan úgy gondolják, hogyha egy weboldalakkal foglalkozó cégnél készült a honlap, akkor az garantáltan megfelel ezeknek a Google által felállított feltételeknek. Sajnálattal közöljük, hogy erre az oldalára a webfejlesztők egyáltalán nem fektetnek hangsúlyt, sőt, sokan közülük még csak nem is hallott a keresőoptimalizálásról, így nem ennek szellemében dolgoznak.

A Google kereső nagyon érzékeny a részletekre, minden apróság számit, ezért a honlap építésének már a tervezési fázisában szükség van a helyes döntésekre. A weboldal elemzés egy meglévő honlap hibáit tárja fel, gyakran olyan elégtelenségek is a felszínre kerülnek, amit csak az építés során lehetett volna kiküszöbölni. Ezért, ha weboldal vagy virtuális bolt indítása a szándéka, először kérjen tanácsot!