Az adó 1 százaléka szolgáljon jó ügyet

Felajánlható az adó 1 százalék
Felajánlható az adó 1 százalék

Annyi rossz dolog történik a világban, és nagyon kevesen vannak, akik küzdeni akarnak ellene. Akik mégis arra teszik fel az életüket, hogy harcoljanak a betegségekkel szemben vagy egy jó ügyért, megérdemelnek minden támogatást. Az az ember, aki egész nap a munkával van elfoglalva, gyakran nem is tudja, hogy mekkora erő van a kezében. Nem is gondolnánk, de az adó 1 aprócska része is hatalmas segítség lehet.

Ahhoz, hogy ezzel hozzájáruljunk az adott cél eléréséhez, csak annyit kell tennünk, hogy kitöltünk egy papírt, amit mellékelünk egy borítékban a személyi jövedelemadó bevallás mellé. A nyomtatványon szerepelnie kell a megfelelő adatoknak és természetesen, a szervezet nevének és bankszámlaszámának, amelyiket támogatni akarjuk az adó 1 százalékának átutalásával.

Pár perces plusz munka, és máris egy jó ügyet segítettünk. De pontosan melyik is legyen ez? Csupán rajtunk áll, ugyanis sok olyan szervezet van, amelyek várják a felajánlásunkat, ezek között van a Daganatos.hu Alapítvány is többek között.