Vászonkép a belső dekorációhoz

Többdarabos vászonkép
Többdarabos vászonkép

Akármennyire is kedvelője Ön a mindenkori művészeteknek, festészetnek, mégsem valószínű, hogy az értékes festményét a lakás leglátogatottabb pontjára fogja kihelyezni. Egyrészt, mert ezeknek a festményeknek egy külön, biztonságos szoba jár, másrészt pedig, nem valószínű, hogy a berendezés stílusa illene a képhez. Emiatt ma már a lakás dekorációjához jobban illik egy személyesen kiválasztott vászonkép, ami erősítheti és kiemelheti a szoba hangulatát.

Egy méretben és stílusban is megfelelően kiválasztott vászonkép beleolvad, de erős kontrasztot is képezhet a szoba elképzelésével. Mindkettő látványos lehet, csak a szándékot kell eldöntenie a kiválasztás előtt. Ha egy könnyed, lágy színekkel hangsúlyozott szobába egy kemény, sötét absztrakt képet választ, akkor bizonyosan oda fogja vonzani a látogatók tekintetét.

Ennek a választásnak leginkább a meghökkentés és kiegyensúlyozás a célja. Egy beleolvadó vászonkép kihelyezése inkább ráerősít a hangulatra, így ugyanabban a szobában nyugalmat sugalmaz.