Az automentő aranyat ér

Az automentő aranyat ér
Az automentő aranyat ér

Mindenben segít, mindig jön ha hívod, de a legszívesebben soha nem találkoznál vele. Az automentő nem szívesen látott ember, de amikor szükség van rá, akkor aranyat ér. Mindenki abban a tévhitben él, hogy vele soha meg nem történhet, pedig sajnos a balesetek naponta megtörténnek és akkor menthetetlen a helyzet, ilyenkor pedig az autómentőre van szükség.

Amikor a drága gépkocsi az árok partján hever, felismerhetetlen ronccsá göngyölve, nincs sok válogatási lehetőség, mivel ott nem maradhat, valahová vinni kell. Ilyenkor jön jól, ha van már egy előre megbeszélt autómentő, akit fel lehet hívni.

Egyáltalán nem kellemes még a gondolat sem, hogy egy ilyen helyzetbe kerüljön bárki, de egy jól felkészült automentő csapat, pár perc alatt több ezer eurós kártól mentheti meg. Nem egy esetben a balesetezett jármű azért lesz még nagyobb roncs, mert a baleset helyszínén, még egyszer belefut egy gépkocsi, ezzel véglegesen megpecsételve a javítás lehetőségét. A baleset felmérése után, jó ha az automentő azonnal eltávolítja az autót, kivédheti a további rongálást.