Az autószállítás külföldről előnyösebb, mint az ottani javítás

Autószállítás külföldről

A baj akkor jön, amikor az ember nem is számít rá. Pláne, ha vezetünk, elég egy kis figyelmetlenség, és máris megtörténik a probléma. A helyzet súlyossága fokozódik, ha mindez külföldön történik meg, ugyanis biztosra vehető, hogy jóval többe kerül ott a javítás. Előfordul, hogy az autószállítás külföldről sokkal olcsóbb mulatság, ezért megéri hazahozatni és itt rendbe tenni a gépkocsit.

Az Autómentés 112 csapata állandó jelleggel a rendelkezésére áll, adódjon bármilyen probléma, bármelyik országában Európának. Őket akkor is bátran hívhatjuk, ha külföldön vásároltunk gépkocsit, de mivel nincs még forgalomba íratva, ezért nincs más lehetőség, mit hazahozatni.

Az autószállítás külföldről semmiben sem különbözik az itthon végzett szállítástól, legfeljebb a megtett kilométerek számában. Ha a gépjármű papírjai rendben vannak, akkor igazán nem nehéz hazahozni, hiszen a határok szabadon átléphetők. Az autószállítás külföldről kellő szakértelmet igényel (amivel az említett cég munkatársai rendelkeznek is) ahhoz, hogy épségben érjen haza a gépjármű.