Az Eau De Toilette töretlen népszerűségnek örvend

Eau de toilette

Az, aki egy kicsit is járatos a parfümök világában, tudja, hogy a szépségipari szereket alapjaikban az különbözteti meg egymástól, hogy milyen mértékben, mennyiségben tartalmaznak illatanyagokat.

Általánosságban elmondható, hogy az Eau De Toilette könnyed, viszont nem annyira tartós, hiszen kb. 10%-ban tartalmazza a már említett illatanyagokat. Igyekezzünk tehát a nap folyamán felfrissíteni és pótolni! A töretlen népszerűségnek örvendő illatszert a nyári meleg napokon érdemes használni, hiszen üde hatásával fokozza az energiánkat és gyorsan aktivizál minket. Kiválóan illik a koraesti baráti csevegésekhez, illetve a romantikus sétákhoz. Jóval olcsóbb, mint társa, az Eau De Parfum, így kiváló „belépő” illatszernek bizonyul, ha nem döntöttük még el végérvényesen, milyen parfüm mellett tesszük le a voksunkat.

Az Eau De Toilette jutányos árának köszönhetően többet is kipróbálhatunk belőle, ami nagyban megkönnyíti a választást, ha majd a későbbiekben egy drágább minőségi termék beszerzésére adnánk a fejünket.